M&MDesigns

Waar creativiteit centraal staat !

About me

IMG_3391

Hallo

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog . Ik zal me eigen eerst eens even netjes voorstellen . Mijn naam is Melanie Hoogvliet ik ben geboren op 29-01-1983 in een klein boerendorpje genaamd Schijndel . Als sinds ik heel klein ben heb ik al regelmatig buikpijn ben ik vaak oververmoeid en doet mijn lichaam niet wat ik wil ! Stront vervelend natuurlijk om het zo maar even te zeggen . En de dokters denken ook elke keer weer dat het wat anders is . Zo zouden mijn buikklachten al gekomen zijn door een spastiche darm , een blindedarm ontsteking , een galsteen een onstekking aan me dikke darm en ga zo maar door . Het enige wat ik weet is dat ik sinds ik glutenvrij ben gaan eten de klachten verdwenen zijn . Over mijn regelmatig verekte of gescheurde spieren en de vermoeidheid heb ik ook al verschillende diagnoses gehad oa fibromyalgie en hypermobiliteit . Allemaal leuk en aardig maar me klachten verhelpen doen ze niet … Dus ooit hoop ik een diagnose te krijgen waar ik echt iets mee kan en tot die tijd leven we er maar mee .

Ik ben dit blog begonnen omdat ik door al deze dingen mijn persoonlijke ik was verloren . Ik was niet meer melanie die leuke spontane meid die van alles kon . Maar melanie degene die zichzelf te dik vind want tja 20 kilo aankomen omdat sporten vaak niet kan dat is natuurlijk niet niks . Die zich waardeloos voelde omdat werken ook vaak niet gaat , elke keer probeer ik het weer en fluit me lichaam me weer terug . Waar ik op feestjes eerst nog de boventoon voerde kroop/kruip ik nu stilletjes weg in een hoekje bang dat iemand vraagt hoe het met me gaat en ik weer moet vertellen hoe slecht me lichaam het doet . Na weer zo,n feestje werd ik even goed wakker geschud ! Eerst door me tante die zei lieve meid haal je zelf niet zo omlaag je bent veel meer waard . En daarna ook nog door mijn lieve vriend die een nogal gevatte opmerking maakte hij zei namelijk : Ik vind het soms heel moeilijk om te zien hoe jij je eigen naar beneden haalt het gaat altijd over je klachten maar niet over de dingen waar je zo goed in bent en zo van houd . En daar sloeg hij de spijker op zijn kop .

Dus hoewel bloggen voor mij een hele stap is door me dislectie wilde ik er toch een maken om de mooie en goede dingen in mijn leven een plekje te geven . Zo hou ik enorm van scrapboeken en maak ik mijn eigen templates . Ik heb vroeger geleerd voor kok en kook en bak dan ook nog steeds erg graag . Lezen dat is ook iets wat ik al jaren doe ! ik lees geen boek nee ik verslind boeken ik kan er nooit genoeg hebben en ben altijd opzoek naar een nieuw nog niet ontdekt boek . of juist een heel populair boek ! Ik lees vooral ya boeken en ja ik ben al bijna 33 maar he ! dat zijn gewoon de leukste boeken om te lezen . Dus op mijn blog zul je vooral veel creativiteit vinden in mijn scraps maar ook lekkere recepten van mijn kookkunsten andere zelf gemaakte dingen en boekrecensies ! Ik ga proberen jou als lezer mee te nemen in mijn mooie wereld van fantasie hoop en dromen .

Heel veel lees plezier !

Advertenties